sweet purple lady

tänk att klockan redan är 1 men jag har inte gjort ett enda vettigt ting. Tingeling tingeling, du förstår ingenting. Jag älskar Henke Dorsin.
"Du är ju för fan dum i huvet!"

ön börja brinna, alla börja springa

Ska träna fyra träningar (även fast jag slutat på handbollen) de nästkommande två veckorna. Man vill ju inte gå miste om en gratis resa till metropolen Blekinge! Efter det ska jag skicka vänförfrågan och puffa Niklas Landin!
Stora, stora Niklas och lilla, lilla jag..

the grass is greener on the other side

Ironiskt nog betyder mitt namn; Felicia, som är det feminina av felix, den lycklige. Men fan är inte jag den glada.. nej, jag är minsann arg 75% av min vakna tid.

Nu får du faktiskt ta och gå

För tillfället är jag äcklad och arg. Bitterfittan tittar fram-hård och hårig. Vissa personer vill man bara könsstympa, lobotomera och återställa deras liv och börja om på nytt med uppfostran. Blä och kräkljud. Varför fattar inte vissa dom "rätt så uppenbara" sociala koderna? Det är som att man behöver stava det åt dom. Jag tänkte bli lesbisk faktiskt... fast sen kom jag på att då kan jag ju inte sitta dregla åt min myspöjkar-mapp på datan. Sablar. I-landsprobem?
Majsan toppar alla listor!

figured

Gårdagens fynd:
-Ett stavmixertillbehör
-En conversesko
Båda två lyckligt funna ute i snödrivorna. Det är som en skattjakt, ju mer snö som smälter bort, desto mer från nyår kommer jag finna.. och det bästa är att jag har gjort en regel på att har tiden överstigit två månader så får jag godsen! Jag kommer bli rik!

små justeringar

har skaffat mig vitare tänder! Woho, ett steg närmare en bloggaré a la famosa!

hah


taggar till:

-Nästa helg

-Jazzdansen

-Handboll och kladdkakemyset ikväll

-Programuppdatering av keynote

-Ebbas morgonhumör

-När jag får träffa pulis


Sökresultat "taggar" på google

en busseknulle senare...

Två tjejer ~16 pratar om vad dom ska köpa på stan.
Tjej 1: Asså jag måste verkligen köpa en ny Robert Pattinson-affisch, jag har hånglat sönder min gamla.
jag kind of förstår henne..

jag är fan hungrig hela jävla tiden

är hemma i gubbange (uttalas gubbänsch) får se om jag pallar mig till skolan sen.. Har blivit lite utav en slacker, men någon slags tonårsrevolt måste man ju ha! haha. Vill träffa min syster, för jag har saknat henne så! Men nu ska jag dricka en kopp te och försöka anmäla mig till danskurser.
åh, min finis!

min toa låter så högt att jag inte kan sova

funtar grovt på att vara hemma imorgon. Har ju liksom en del att ta igen och lektionerna imorgon känns mer eller mindre meningslösa, idrott i ett klassrum? Bevare mig väl.
Dagen har varit fin, insåg hur mycket jag faktiskt har saknat folk, så det var till och med lite småmys att gå till skolan. Kändes otroligt bra att gå därifrån med en punkterad dröm som tecknare, tack alfred! Du vet minsann hur man sätter dit dödsstöten!
En vårdag i april! (låter som en text av strindberg haha)

lite ledsen

Vissa grejer är verkligen svårt att greppa. Det man inte har växt upp med eller är van i kan vara svårt att förstå. Det finns nog egentligen inget som man kan föreställa sig som är precis som verkligheten, för den överträffar allt! Både på gott och på ont. Ibland kan det vara rätt skönt att inte förstå, för då gör det mindre ont. Ett tag, tills man inser och då gör det nog ondare än man någonsin skulle kunnat tänka sig. Fan, vilken tur jag har. Jag bor under tak, har mat i magen, är lycklig, älskad och har aldrig varit med om något vidare hemskt. Hur kan man ha en sån tur? Jag tycker inte att jag förtjänar det -och vad har dom gjort som inte har den här turen? Kan inte sätta mig in i någon annans ställe, men sympatin finns. Det mesta man kan göra är väl bara att finnas där.

tell the world that I'm coming home

Konstigt men skönt att vara hemma. Hade i och för sig inte haft något emot att bo där nere, käka scrambled eggs och bacon till frukost vid indiska oceanen för att sedan åka till skolan eller jobbet. På eftermiddagen ta en surfingtur för att sedan avsluta dagen med en underbar middag under 50-lappen. Jaja, ett 0-gradigt sverige är härligt att vakna upp till vid 7. Livet är allt bra orättvist. Jag har ju trots allt en dusch och det tackar jag gudarna för, även om jag inte alls är lika religiös som människorna i kåkstäderna.

sist men inte minst

eller jo, detta blir nog mitt sista inlägg och antagligen det minsta(kortaste) för jag kommer inte på något kul att skriva! PUSS!

wakawaka

Sitter o taggar galet till bakschmälla o dricker smottie. Sweet baby jesus jag är typ lugn som en filbunke.. antar att jag inte riktigt insett att jag åker. Vi firar min bortgång(haha) med ett par tjuvlyssnatgrejer!
En liten flicka ∼3 pratar med en kvinna ∼25 som hon inte verkar känna.
Flickan: Vad heter din pappa?
Kvinnan: Magnus.
Flickan: Vad heter din häst?
Kvinnan: Jag har ingen häst, men jag har en katt som heter Nelson.
Flickan: Du är inte rolig.
Flickan vänder sig om och går.

Det är december och Stilla Natt spelas i högtalarna på varuhuset. Två kvinnor står i kassakön och diskuterar musiken.
Kvinna 1: Psalmer… nu försöker de kristna ta över julen också!

Tjej 1 ~13: Alltså jag fattar inte hur de får till de här kladdkakorna såhär liksom kladdiga fast ändå inte för kladdiga.
Tjej 2 ~13: Ja, det är så svårt att lyckas med ett kladdkakor.
Tjej 3 ~13: Ett kladdkakor?! Alltså Maja, svenska lektioner! Varför gedde inte jag extra svenska lektioner till dig i födelsedagspresent?

En flicka ~4 och hennes mamma ~30 handlar.
Flickan: Mamma, älskar du mig?
Mamman: Såklart jag gör älskling!
Flickan: Bra, för jag undrar om du och pappar älskar?
Mamman (osäkert): Ja… jag älskar din pappa.
Flickan: Nej, men älskar du med pappa?
Mamman: Älskling, hur menar du?
Flickan: Men älskar du mig med pappa?! Är det svårt att fatta eller?
Mamman (lättat): Jaha, såklart vi älskar dig båda två… Vill du ha en glass kanske?

california gurls

Tänk vad jag är bortskämd ändå, fyra vackra(?) kompizar!

call your girlfriend

Har resfeber minus res. jag har feber och ont i halsen och ska sitta på ett plan i vad som verkar vara en evighet, astaggad. Men destinationen är ju trots allt diamantens land där lejonen regerar och medeltemperaturen är cirka 23 grader. En dos av intryck som varar under två veckor, ska försöka fånga allt och spara det till regniga klagiga dagar med noll inspiration och dåligt perpektiv på rättvisa.
Bon voyage!

Min hysteriskt vackra Majsan!

a thought

Varför stavas genre som det gör när det uttalas sjanger? Det borde stavas så också, hata det svenska språket. Tur att jag i två veckor framöver ska prata xhosa som uttalas som när man ska få en häst att börja gå typ.. HAHA

W.H.Y?

Visste ni att det finns en ny sport som heter Rollerderby. Det är en korsning mellan amerikansk fotboll och rullskridskorlopp. Ibland undrar man vart världen är på väg.. Men lite spännande låter det också, nu när man lagt av med handbollen så kanske man ska ta sig an detta och etablera det i Sverige? 
Prostituerade möter bambi, kul!

Hej hej sommar!

Min mamma gav mig en bodylotion som doftar sommar och jag börjar känna mig redo att fly landet. Nu måste jag bara komma på vad jag ska göra en film om. Fan, detta är lite trickikicki det finns ju så mycket och så mycket vinklar o perpektiv man kan göra det från. Herregud, skulle behöva lite inspiration.
Du är min största inspirationskälla, kompis!

bringing sexy back med string


Min vän Nellie är vassare än Sickan i Jönssonligan och nu är jag måttligt oroad..


I dont wanna be

Ett segt internet med en seg brud. Har One tree hill-maraton och är fylld av kärlek och hopp. Är redo att ta mig an vad som helst! Fit for fight var ordet, men Pytons framtid ser inte ljus ut.. hon har börjat ta droger..


fräsch bild på ett psr fräscha tjejer...


min fina!

Min vackra Sandra från de glada dagarna av 7an!

hur fan hann klockan bli 2.25?

Ska upp o jobba imorgon vid tio. Alla har dragit nu och jag sitter i min ensamhet. Reginas är den enda röst jag hör.

"You take the things you like and try to love the things you took And then you take that love you made and stick it into some someone else's heart pumping someone else's blood"

hej du snygge kille

Tillägnad Sandra, som jag vet är så förtjust i badboys!
Den här killen är både snygg o badboy..
Ps. Simon, sitter och lyssnar på låtarna du skickade till mig på spotify-dom är inte bra! ds

american boy

För att vara ärlig är jag nog lite föör kär i Ryan Sheckler.. ni vet, han i Life of Ryan! Varken snygg eller min stil, men ack min ben viker sig när jag ser den "mannen". Såg några avsnitt igår, fan skejtarkillar-MÖMS!
Helt okej..

här har man tänkt till lite

Visades på sökningen "Strandad val" på google.se hah!

äh, vadå nyårslöfte?

En kille och tjej går runt bland kläderna och tittar.
Killen : Den här då, den passar väl?
Tjejen kollar på plagget.
Tjejen : Fel storlek.
Killen : Men den storleken hade du ju förra året?!
Tjejen (med mördande blick): FÖRRA ÅRET JA !!
Beach 2011: Strandad valfan va stora dom är förresten!

nerves

Jag åker till Sydafrika nästa tisdag. 20.00 går planet och jag börjar freaka nu. är borta i två veckor. grymt ska det bli med en dos med intryck men satan.. jag vet inte vad jag ska förvänta mig och hur jag ska förbereda mig..
här är en härligt sne bild från balen..

nytt år, nya möjligheter

mitt liv stinker öl och urin och någon har snott min rakhyvel. Gott nytt 2011!

svar på ett tidigare inlägg:

Håll i er, ett nytt engelskt ord till mitt förträffliga ordförråd..
Grenade betyder granat på svenska!
Så nu vet alla vad Bruno Mars låt handlar om!

sweet 15

Saknar Venedigresan som jag fick av mina fina systrar i femtonårspresent..

dedjikerat

detta inlägg är till min finaste kompiz bettan. för att hon ser till att jag håller mitt enda nyårslöfte; att få denna blogg att bli den största!
Nellyjellybelly, Bettyspaghetty pch flajsanbajsan!

RSS 2.0